DE VOORDELEN VOOR ZZP’ERS

  • Je krijgt toegang tot de beste projecten;
  • Deze samenwerking geeft jou zekerheid;
  • Je rekent gewoon jouw eigen tarief;
  • Je werkt op basis van eerlijke voorwaarden;
  • Je werkt uitsluitend op projecten die jou trots maken.

Zoek je nog meer zekerheid? Wij kunnen je vanuit loondienst ook detacheren op projecten: lees meer.

DE PROJECTORGANISATIE GEEFT TOEGANG TOT DE BESTE PROJECTEN

Je maakt gebruik van het netwerk van de projectorganisatie. Projectorganisaties hebben vaak een groot netwerk en stellen dat graag voor jou als zelfstandige open. Jij profiteert van dat netwerk. Er gaan deuren open die anders gesloten blijven. Via PB krijg je toegang tot de beste projecten in ons land.

 

DE PROJECTORGANISATIE GEEFT JOU ZEKERHEID

Werken als zzp’er brengt risico’s met zich mee. Niet elke opdrachtgever betaalt op tijd. En soms verandert er iets, waardoor het project voor jou stopt. Door via een projectorganisatie te werken, verklein je deze risico’s. PB betaalt op tijd. En mocht onverhoopt een project eerder dan verwacht stoppen voor jou, dan vinden we direct weer een passend project voor jou waar jij trots op kunt zijn. Je hebt altijd een sparringpartner als het even tegen zit. Jouw consultant staat voor je klaar en gezamenlijk gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Gijs Jochems Blog Keuzestress in de industrie

JE REKENT GEWOON JOUW EIGEN TARIEF

Als je als zelfstandige werkt via een projectorganisatie, breng je gewoon jouw eigen tarief in rekening. De projectorganisatie brengt voor haar diensten een iets hoger tarief in rekening bij de opdrachtgever. Het verschil tussen de twee tarieven noemen we ‘marge’. Wees bij PB niet bang voor buitensporige marges. Onze marge is gewoon standaard.

 

projectleider op bouwplaats met hijskraan

JE WERKT OP BASIS VAN EERLIJKE VOORWAARDEN

Soms verwacht een projectorganisatie dat je akkoord gaat met voorwaarden die jouw ondernemerschap niet respecteren. Een ander belangrijk punt is dat de Belastingdienst jou blijft zien als ondernemer. Door als zpp’er lang voor dezelfde opdrachtgever (projectorganisatie) te werken, kan het gebeuren dat de Belastingdienst jou niet meer ziet als ondernemer. Wees scherp op alle punten in het contract en de samenwerking. PB werkt met eerlijke contracten, op basis van een samenwerking die respecteert dat jij ondernemer bent.

 

JE WERKT UITSLUITEND OP PROJECTEN DIE JOU TROTS MAKEN

De onzekerheid van werken als zzp’er kan lastige keuzes met zich meebrengen. Kies je voor het eerste bouwproject dat zich aandient, of wacht je op een project dat écht bij jou past? In jouw beslissing weegt de zekerheid die je al hebt opgebouwd waarschijnlijk zwaar mee. Ben je nog niet zo lang zelfstandig aan de slag, dan is jouw buffer vaak wat kleiner en ben je geneigd voor het eerste project te gaan. Zonde, want dat hoeft niet het juiste project voor jou te zijn. Werk je als zzp’er via een projectorganisatie, dan heb je meestal meer keuze. Werk je via PB, dan garanderen we je snel een project waar jij trots op bent.

 

Wijntje van den Bergh Blog coach - coaching in de bouw civiele techniek infra industrie installatietechniek

MEER WETEN?

Heb je vragen over werken als zzp’er via PB? Bel of mail een van onze consultants even. Hij vertelt je graag over alle mogelijkheden en neemt de voor- en nadelen rustig met je door.