fbpx

VACATURE

ZZP HARDWARE ENGINEER

Nederland      €60 ‑ €75     24-40 UUR

Wat ga je doen?

Als engineer E&I ontwerp je installaties, vanaf het programma van eisen tot en met het bestek, voor een grote diversiteit aan projecten. Deze rol is zowel als zzp'er in te vullen of via detachering.

Wat wordt er van jou verwacht?

Wil je elektro- en instrumentatie technische installaties ontwerpen en berekeningen maken voor multidisciplinaire projecten? Als engineer E&I ontwerp je installaties, vanaf het programma van eisen tot en met het bestek, voor een grote diversiteit aan projecten. Je maakt onder andere kostenramingen en specificaties, neemt deel aan multidisciplinaire vergaderingen en bent bezig met het creëren van creatieve oplossingen voor technische vraagstukken. Deze werkzaamheden voer je zowel zelfstandig als in een projectteam uit.Veiligheid, duurzaamheid en het verbeteren van rendement zijn belangrijke factoren in de industrie. Dat vraagt om innovatieve oplossingen en een multidisciplinaire aanpak. En daar komt Iv om de hoek kijken! Iv levert integrale adviezen voor de nieuwbouw en upgrade van fabrieken, installaties, utility's, gebouwen en constructies. Wij helpen opdrachtgevers ook om nieuwe biobased processen en toepassingen multidisciplinair en pragmatisch te ontwikkelen tot een functionele procesinstallatie. Voorbeelden van bijzondere projecten waaraan Iv heeft meegewerkt zijn de nieuwe melkfabriek van Emmi en de engineering van procesinstallaties van speciale chemicaliën.

Wat is je achtergrond?

We zoeken een afgestudeerde mbo/hbo’er elektrotechniek en/of industriële automatisering met minimaal drie jaar relevante werkervaring. Ervaring met Autocad is een pre. Voor deze functie is het van belang dat je de Engelse taal goed beheerst, Nederlands is een pre. Daarnaast ben je oplossingsgericht, integer, accuraat en beschik je over een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
“Als je voor jezelf begint, dan moet je bij PB zijn. Ze gaan op een hele prettige manier met je om en er is veel persoonlijk contact.” - Hans van Dijk

Detachering of ZZP?

Bij PB Projects heb je de keuze om gedetacheerd te worden of als zzp'er aan de slag te gaan. Bij detachering kom je in vaste dienst en heb je meer zekerheid. Vind je vrijheid juist belangrijk? Dan is zzp'en via PB Projects wellicht meer iets voor jou! Deze vacature kan zowel op zzp-basis als in vaste dienst ingevuld worden. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, we denken graag met je mee!

Vijf beloften voor jou

We beschikken over een giga-netwerk en grote orderportefeuille met opdrachten in jouw branche. Zo vinden we altijd een project dat écht bij je past en aansluit op je wensen. Dat kan alleen als we je écht kennen. We gaan dan ook graag met je mee naar de F1 of een leuke voetbalwedstrijd. Bij ons kun je rekenen op vijf beloften:
  1. Je krijgt onze hulp.
  2. Jij kunt jezelf ontwikkelen.
  3. Je bent altijd op de hoogte.
  4. Je bent bij ons écht persoonlijk bekend.
  5. Jij kunt aan de slag bij (voor jou) passende en unieke projecten
Hiba Kerkri, Consultant Industrie  bij PB-projects
Hiba Kerkri
Consultant Industrie
0622430698

WHATSAPP MIJ
SOLLICITEER DIRECT

GA AAN DE SLAG BIJ

Onze opdrachtgevers zoeken niet alleen de beste mensen.
Zij zoeken vooral de juiste mensen. Voor de mooiste projecten waar jij trots op kunt zijn.

Succesverhalen

Chrétien Geraedts werkt als werkvoorbereider bij ASML: ‘Dankzij PB ben ik zzp’er’

Zijn drang om nieuwe dingen te ontdekken bracht hem bij ASML in Veldhoven. Sinds een half jaar werkt hij hier als senior werkvoorbereider in de installatietechniek.

JAMES EERSTE PROJECT ALS ZZP’ER TERGOOI ZIEKENHUIS
James' eerste project als zzp'er: Tergooi ziekenhuis

James nam een sprong in het diepe en begon als zzp’er. Hij werkt nu als Uitvoerder Werktuigbouwkunde bij de bouw van het nieuwe Tergooi Ziekenhuis. Waarom heeft hij deze stap genomen en hoe bevalt het?

Van Technisch Tekenaar naar BIM-Modelleur Blog
Van Technisch Tekenaar naar BIM-Modelleur

Ontdek hoe Bart zijn carrière transformeerde van CAD-Tekenaar naar BIM-Modelleur, de uitdagingen en kansen die hij tegenkwam, en waarom hij nu nooit meer stil wil staan in zijn ontwikkeling.

Ben jij de Hardware Engineer die wij zoeken?
Dan komen wij graag snel in contact met jou.


Wil je eerst nog wat weten over de functie, arbeidsvoorwaarden of organisatie? Of gewoon even kennismaken? Bel ons of stel een vraag via het contactformulier.
    OP ZOEK NAAR EEN ANDER PROJECT?

    Graag zoeken we voor jou een project dat precies aansluit op jouw wensen. Er is meer mogelijk dan je denkt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.