Werkvoorbereider Civiel

Trots bouwen aan de meest toonaangevende civiele projecten van Nederland bij verschillende grote aannemers.

Wat vragen wij?

HBO werk- en denkniveau

bij voorkeur opleiding Civiele Techniek 

minimaal 3 jaar werkervaring

in het bezit van certificaten GPI en VCA

kennis van en ervaring met MS Office, BIM, MS project/primavera/Synchro

ervaring met contractvorm als DBFM & UAV GC

een gefocuste en doelgerichte teamplayer

Wat bieden wij?

projecten waar je trots op kan zijn

een gezellige en groeiende club mensen

onvergetelijke borrels en evenementen met jouw PB-collega’s

vast contract

goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform Bouw & Infra cao

auto van de zaak

begeleiding bij ontwikkeltraject

mogelijkheid voor opleidingen en cursussen

een van de beste pensioenen van Nederland: bpfBOUW

Waarom zou je
dit project willen?

"Wil je een kijkje nemen bij verschillende opdrachtgevers en projecten, zonder dat je vastzit aan een bedrijf? Dan is detachering voor jou de ideale oplossing. Je gaat van project naar project, waar jij jouw werk kan doen waar je trots op kunt zijn én blijft groeien. Allemaal onder een contract bij PB. Flexibiliteit met zekerheid, noemen we dat."

Wil jij de komende jaren werken aan de meest toonaangevende civiele projecten van Nederland bij verschillende grote aannemers? Dat kan als werkvoorbereider civiel bij PB Projects! PB heeft een doel: jou trots maken op je werk. Samen bekijken we wat heb jij nodig hebt om trots te zijn op je werk; welke projecten spreken je aan? Wat voor omgeving geeft je energie? En welke ambities heb je voor de toekomst? Jij staat centraal bij PB.

Wat ga je doen?

Je krijgt direct een vast dienstverband aangeboden bij PB en gaat vervolgens aan de slag op verschillende toonaangevende projecten bij onze opdrachtgevers. Als werkvoorbereider zorg jij ervoor dat de planning op orde is en dat alle materialen ingekocht worden. De werktekeningen controleren, de werkplannen maken en het kostenplaatje zijn allemaal jouw verantwoordelijkheid. Je stelt de voorbereidingsplannen op en bewaakt ze. Je controleert stukken en (inkoop)contracten. Bij het inkopen van de materialen let je op het tarief. Je zorgt ervoor dat de materialen op het juiste moment en op de juiste plek afgeleverd worden. Samen met de (onder)aannemers zorg je voor een goede voorbereiding van de werkzaamheden voor de uitvoerders en stel je de werkplannen op. Kortom: iedereen weet dankzij jou wat er moet gebeuren en hoe dat moet gebeuren.

Daarom PB

Wij zijn team PB. Gek van mensen. Wij hebben een doel: mensen trots maken op hun werk. Wij gaan voor de klik in de bouw. Dat doen we door jou echt te leren kennen. Wij zijn geen cv-smijters. Wij leren jou echt kennen. Wij dagen je uit, steunen je en doen wat goed voelt voor jou. Zodat jij trots kunt zijn op jouw werk. We matchen professionals en opdrachten in de bouw, installatietechniek, civiele techniek en infra.

Ben jij de Werkvoorbereider Civiel die wij zoeken?
Dan kom ik graag snel in contact met jou.


Wil je eerst nog wat weten over de functie, arbeidsvoorwaarden of organisatie? Of gewoon even kennismaken? Bel me dan op 06 531 751 26. Of stel een vraag.
  Marcel van Zwol marcel@er-recruitment.nl
  PB recruiter
  Marcel van Zwol
  Consultant Civiel en Infra
  Bel 06 531 751 26
  SOLLICITEER DIRECT
  BEL MIJ VOOR MEER INFORMATIE

  Andere actuele projecten


  Consultant Bouw

  Je bent een mensenmens. Jij doet niets liever dan anderen blij maken. Sociaal én zakelijk, twee kenmerken die in jou samenkomen. Lees meer

  Financieel Administratief Medewerker

  Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je niet alleen je vaardigheden kunt benutten, maar ook je persoonlijkheid kunt Lees meer


  OP ZOEK NAAR EEN ANDER PROJECT?

  Graag zoeken we voor jou een project dat precies aansluit op jouw wensen. Er is meer mogelijk dan je denkt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.