DE VOORDELEN VAN DETACHEREN

  • Detacheren geeft jou zekerheid;
  • Je kijkt binnen bij verschillende organisaties en projecten;
  • Je kunt je razendsnel ontwikkelen;
  • Je werkt uitsluitend op projecten die jou trots maken;
  • Je krijgt toegang tot de beste projecten.

Ben je zzp’er? Ook dan kun je werken via PB: lees meer.

 

Detachering via PB Projects

DETACHEREN GEEFT JE ZEKERHEID

Detacheren is ideaal voor als je zekerheid zoekt. Het is niet hetzelfde als uitzenden. Je hebt een contract met PB. Wij zijn jouw werkgever en lenen jou uit aan een opdrachtgever. Je hoeft dus niet zelf op zoek te gaan naar werk. Je hebt een contract bij PB. Flexibiliteit met zekerheid, noemen we dat. Je kunt niet zomaar ontslagen worden, zoals wel het geval is bij uitzenden. Een projectcontract, dus een contract voor de duur van het project, is ook een mogelijkheid.

 

DETACHEREN BIEDT VARIATIE

Je kijkt binnen bij verschillende opdrachtgevers en projecten. Je zit niet vast aan een bedrijf. Je gaat van project naar project. Projecten waar jij voor jou uniek werk kunt doen. Van detacheren leer je flexibel om te gaan met bedrijfs- en projectculturen en train je je skills om met mensen om te gaan. Daarnaast leer je door de verschillende projecten veel verschillende vaardigheden binnen jouw expertise. Je bouwt bovendien snel een groot netwerk op waar je in de toekomst profijt van kunt hebben.

Detachering via PB Projects

DETACHEREN VERSNELT JE ONTWIKKELING

Omdat je op verschillende projecten werkt, blijf je nergens te lang hangen. Wij kiezen met jou alleen projecten waar jij verder kunt groeien. Zo blijf je uniek werk doen en kun je trots zijn op jouw prestaties. Bij elke opdracht leer je nieuwe dingen, die je meeneemt naar jouw volgende project.

 

Detachering via PB Projects

DETACHEREN VIA PB MAAKT TROTS

Wij plaatsen je alleen op projecten die echt bij jou passen. Want alleen dan kun jij alles geven in de opdracht. Daarom willen wij jou echt leren kennen. We nemen de tijd voor je. Niet alleen aan de start, maar zeker ook tijdens de projecten. Samen zorgen we ervoor dat jij trots blijft op jouw werk.

 

DETACHERING GEEFT TOEGANG TOT DE BESTE PROJECTEN

Je profiteert van ons giga netwerk. Hierdoor kun je bij projecten aan de slag waarvan je nooit had gedacht dat je daar een kans zou maken. Wij openen deuren en maken de weg naar binnen makkelijker voor je.

Detachering via PB Projects

PAST DETACHERING BIJ MIJ?

Detachering is niet voor iedereen weggelegd. We verwachten een flexibele houding. Je werkt op verschillende projecten voor verschillende bedrijven. Niet iedereen vindt het fijn zich aan een cultuur aan te moeten passen. Een voordeel van detacheren is dat je veel leert en hard groeit. Dat betekent dat er ook momenten zijn dat je het even niet zeker weet. Dat, terwijl je nieuwe dingen leert, je je momenten oncomfortabel voelt. Daar moet je tegen kunnen. Maar ook in die momenten is PB er voor jou. Wij ondersteunen jou graag en als blijkt dat het project niet aansluit bij jou, gaan we op zoek naar een passende oplossing.

 

Detachering via PB Projects

MEER WETEN OVER DETACHERING?

Heb je vragen over detachering? Bel of mail een van onze consultants even. Hij vertelt je graag over alle mogelijkheden en neemt de voor- en nadelen rustig met je door.