PB Projects bouw Amsterdam uitkijk
"Kijk niet gek op als we met je meegaan naar de Formule 1 race in Zandvoort of naar een spectaculaire voetbalwedstrijd."

1. Jij bent altijd op de hoogte

Wij zijn geen CV-smijters. In plaats daarvan bieden we je gericht aan bij potentiële opdrachtgevers, altijd in overleg met jou. We zorgen ervoor dat je alleen wordt aangeboden als je daar zelf toestemming voor geeft. Zo weet je altijd waar je aan toe bent. En door onze contacten ligt jouw CV direct bij de juiste persoon.

 

2. Jij kunt jezelf ontwikkelen

We kijken niet alleen naar wat je kunt, maar ook naar waar je beter in wilt worden. Samen zorgen we ervoor dat je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en te groeien in je carrière. Zo groeien de projecten mee met jouw ervaring. Ook krijg je de mogelijkheid om scholingen of cursussen te volgen.

 

3. Jij kunt aan de slag bij (voor jou) passende en unieke projecten

We zijn altijd op zoek naar de juiste match voor jou. Dat betekent dat we niet alleen kijken naar je vaardigheden en ambities, maar ook naar je persoonlijkheid of de afstand tot je nieuwe werkplek. Bovendien hebben we een breed scala aan unieke projecten waar je met trots aan kunt werken. Zo zorgen wij ervoor dat je plezier hebt in je werk en dat het goed bij je past.

 

4. Je krijgt onze hulp

We vinden het belangrijk om betrokken te zijn bij het hele proces. Daarom gaan we vaak mee bij de eerste gesprekken tussen jou en je potentiële opdrachtgever. Zo kunnen we je helpen om de best mogelijke indruk te maken en eventuele vragen te beantwoorden. Met onze hulp zul je zeker schitteren tijdens je kennismaking! Eénmaal begonnen, zullen we jou helpen om verder te groeien in je werk. Zowel op gebied van de hard skills, als de soft skills.

 

5. Je bent bij ons écht persoonlijk bekend

Bij ons ben je geen nummer, maar een uniek persoon met unieke talenten. We hebben met jou persoonlijk contact en luisteren naar je wensen en behoeften. Samen vinden we het werk dat bij jou past en waar je blij van wordt. En kijk niet gek op als we met je meegaan naar de Formule 1 race in Zandvoort of naar een spectaculaire voetbalwedstrijd. Ook dat vinden wij belangrijk.

 

"Het is belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat je trots bent op wat je doet, bij een project dat écht bij je past."