fbpx

TROTS BOUWEN

AAN PROJECTEN INSTALLATIETECHNIEK

Vacatures Installatietechniek

Onze orderportefeuille puilt uit met vacatures in de Installatietechniek. Maar wij zijn geen cv-smijters en gaan voor de persoonlijke touch. Als vakspecialist Installatietechniek ontvang je advies op maat voor projecten bij die écht bij jou passen. Je kunt via ZZP of detachering aan de slag bij o.a.:

  • Heijmans
  • EQUANS
  • CroonWolter&Dros
  • BINX Smartility West
“Wij netwerken fulltime en kunnen daardoor heel goed voor elke professional inschatten wat de marktkansen zijn.”

ADVIES OP MAAT

Kennis en netwerk van de markt

Met hun brede netwerk en kennis van de markt helpen Remi en Floor vakspecialisten Installatietechniek aan vacatures bij een nieuw project. Bovendien geven Remi en Floor advies over marktmogelijkheden en passende tarieven, rekening houdend met de unieke kwaliteiten en carrièredoelen van elke professional. Om een nieuwe vacature te vinden bij een project dat écht past.

Bij PB projects werken we samen met ZZP’ers en gedetacheerden met o.a. de volgende functieprofielen:

Ben je op zoek naar wat anders? Neem dan contact met ons team op!

Team Installatietechniek

Maikel van Opijnen

Manager Industrie en Installatietechniek. Als mede-eigenaar van PB-projects is Maikel verantwoordelijk voor Installatietechniek. Snel schakelen en op korte termijn vacatures invullen met de juiste vakspecialisten, samen met Floor en Remi. Dat is waar hij energie van krijgt.

Floor Selter

Consultant Installatietechniek. Vrolijk, hardwerkend en super sociaal dat typeert Floor. Het bouwen van duurzame relaties met vakspecialisten en opdrachtgevers in de Installatietechniek is haar dan ook op haar lijf geschreven.

Remi van Eeuwijk

Consultant Installatietechniek. Remi staat voor vakspecialisten en opdrachtgevers in de Installatietechniek klaar. Met zijn netwerk beschikt hij over een grote orderportefeuille en met zijn marktkennis kan hij startende ZZP'ers begeleiden.

“Ik vind het vooral leuk om te kijken wat voor project bij iemand past. Zodat iemand een betere carrièrestap kan maken of meer plezier krijgt in het werk.”

Blogs

Remi van Eeuwijk
Advies op maat voor vakspecialisten Installatietechniek

Momenteel is er een tekort aan technische professionals in de Installatietechniek. Aan de ene kant een luxeprobleem, maar aan de andere kant kan het uitdagend zijn om een project te vinden dat écht bij jou past. Remi staat dan voor je klaar, met zijn netwerk en begeleiding.

Blog voor- en nadelen van zzp'er zijn in de bouw installatietechniek civiele techniek industrie
De voor- en nadelen van zzp'er zijn

In dienst gaan, voor jezelf werken, detacheren, uitzenden: je kan op allerlei manieren aan de slag gaan in de bouw, installatietechniek, civiele techniek of industrie. Maar wat past bij jou? In deze blog staat zelfstandig ondernemen in de spotlight. Wat zijn de voor- en nadelen? Ontdek of het iets voor jou is.

Netwerken voor niet-netwerkers in de bouw, civiele techniek en installatietechniek
5 netwerktips voor niet-netwerkers

Netwerken is cruciaal voor zakelijk succes. Dat weten we allemaal. Maar wat nou als je er een hekel aan hebt? Of je er gewoon niet goed in bent? PB daagt je uit om met behulp van onze 5 tips tóch een poging te wagen. Met een breed netwerk verzeker je jezelf van uniek werk en profiteer je van nog veel meer voordelen.