TROTS BOUWEN

IN DE INDUSTRIE

Vacatures Industrie

Bij PB Projects zitten we absoluut niet stil, want onze orderportefeuille puilt uit met vacatures in de Industrie. Deze variëren van een korte looptijd tot meer langdurige uitdagingen. Ondertussen hebben we met PB een stevige positie verworven in de Industriële automatisering en zo al met veel succes aan talloze geweldige projecten gewerkt. Onder andere bij deze opdrachtgevers:

  • Huisman Etech
  • SPIE
  • EQUANS
  • Istimewa
  • Kuijpers Industrie
  • TES Industrial Services
  • ATS Global
“Ik houd van afwisseling en dit had ik nog nooit gedaan. Ook is er veel ruimte om te praten over m’n ambities.”

PLEZIER IN JE WERK

De juiste uitdaging voor jou

Binnen de industriële sector beschikken we over een groot netwerk met vacatures. Voor het ontwikkelen en implementeren van elektronische, mechanische en geautomatiseerde systemen. En het ontwerpen van software, hardware en mechanische componenten. Zowel in de werkvoorbereiding als projectcoördinatie.

Bij PB projects werken we samen met ZZP’ers en gedetacheerden met o.a. de volgende functieprofielen.

Ben je op zoek naar wat anders? Neem dan contact met ons team op!

Team Industrie

Maikel van Opijnen

Manager Industrie en Installatietechniek. Als mede-eigenaar van PB-projects is Maikel verantwoordelijk voor de Industrie. Snel schakelen en op korte termijn posities invullen met de juiste professionals, samen met Hiba en Kees. Dat is waar hij energie van krijgt.

Hiba Kerkri

Consultant Industrie. Voor vakspecialisten is Hiba het aanspreekpunt. altijd actief. Neem met haar contact op voor nieuwe vacatures bij projecten. In haar vrije tijd speelt ze tennis en gitaar, op de werkvloer leert ze jou als professional graag kennen.

Kees Nobel

Consultant Industrie. Heb je een capaciteitsvraagstuk en vacatures te vervullen? Neem dan contact op met Kees! Hij staat klaar voor onze opdrachtgevers. Als marathonloper gaat Kees hard voor je.

“Snel schakelen en op korte termijn posities invullen met de juiste professionals, dat is waar we goed in zijn.”

Blogs

Gijs Jochems Blog Keuzestress in de industrie
Keuzestress in de Industrie

Er is een tekort aan techneuten in de industrie. Als techneut heb je het dus voor het uitkiezen. Sterker nog: vaak word je van alle kanten benaderd. Een luxeprobleem? Hoe ontdek je in de zee van beschikbare projecten wat echt bij jou past?

Netwerken voor niet-netwerkers in de bouw, civiele techniek en installatietechniek
5 netwerktips voor niet-netwerkers

Netwerken is cruciaal voor zakelijk succes. Maar wat nou als je er een hekel aan hebt? Of je er gewoon niet goed in bent?

Blog voor- en nadelen van zzp'er zijn in de bouw installatietechniek civiele techniek industrie
De voor- en nadelen van zzp'er zijn

In dienst gaan, voor jezelf werken, detacheren, uitzenden: je kan op allerlei manieren aan de slag gaan in de bouw, installatietechniek, civiele techniek of industrie. Maar wat past bij jou? In deze blog staat zelfstandig ondernemen in de spotlight. Wat zijn de voor- en nadelen? Ontdek of het iets voor jou is.