TROTS BOUWEN

AAN CIVIELE PROJECTEN

Vacatures Civiel en Infra

PB Projects heeft de orderportefeuille goed gevuld met vacatures voor unieke Civiele projecten, variërend van korte tot lange doorlooptijden. Inmiddels zijn we goed bekend in de markt en hebben we al een groot aantal fantastische projecten mogen realiseren. Waaronder:

  • Veenix
  • De Groene Boog
  • Amaliahaven
  • Afsluitdijk
  • Station Groningen
“Wat je uitstraalt krijg je ook terug. Ik ga daardoor elke dag met plezier naar m’n werk”
Bouwwerkzaamheden Groningen spoorzone en pb projects civiel

Station Groningen toekomst­bestendig

Momenteel wordt gewerkt aan de toekomstbestendigheid van het station en het stationsgebied van Groningen. Dit wordt gerealiseerd door zowel de openbaar vervoer verbindingen te verbeteren als het station zelf aantrekkelijker te maken. Met aanpassingen aan het spoor, het station en het stationsgebied. De gezamenlijke inspanningen van de gemeente, provincie, ProRail en NS, onder de noemer Groningen Spoorzone.

Meer Civiele projecten waar we trots op zijn

Renovatie afsluitdijk civiele projecten
Renovatie afsluitdijk

Het project levert een gerenoveerde Afsluitdijk op. Een iconisch en grootschalig project waar multidisciplinair gewerkt wordt.

Veenix_verbreding van de A9 Civiele werken
Veenix

Over een lengte van 63 kilometer, van knooppunt A9 Badhoevedorp tot aan de A6 bij Almere, wordt de weg verbreed.

Amaliahaven

Behoud van de leidende positie als Europa’s grootste containerhaven, met de verdere uitbouw van de Amaliahaven op Maasvlakte II.

PLEZIER IN JE WERK

Het juiste Civiele project voor jou

Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat je trots bent op wat je doet, bij een project dat écht bij je past. We zijn altijd op zoek naar vakspecialisten voor de succesvolle uitvoering van uiteenlopende Grond-, Weg- en Waterbouwprojecten. Of voor de ontwikkeling en verbetering van luchthavens, havens, communicatienetwerken, waterzuiveringsinstallaties en andere infrastructuur.

Zowel als ZZP’er of gedetacheerde, met o.a. de volgende functieprofielen.

En we beschikken over nog meer vacatures! Neem hiervoor contact met ons op.

TEAM CIVIEL EN INFRA

We krijgen een enorme kick van bijzondere projecten. En op dit moment hebben we een aantal hele gave Civiele vacatures lopen. Ons ultieme doel? Vakspecialisten Civiel een trots gevoel geven over hun werk.

“Inmiddels is er een vertrouwensband ontstaan. We weten precies wat we aan elkaar hebben.”

Kevin Krishan, Manager Civiel en Infra bij PB projects
Kevin Krishan

Manager Civiel en Infra. Als mede-eigenaar van PB-projects is Kevin Krishan hét aanspreekpunt voor opdrachtgevers van Civiele projecten.

Marcel van Zwol, recruiter civiel en infra bij PB projects Civiel
Marcel van Zwol

Consultant Civiel en Infra. Als gesprekspartner voor vakspecialisten is Marcel altijd actief. Als hobbyfotograaf, sporter en levensgenieter. Maar vooral om ervoor te zorgen dat vakspecialisten op een mooi project terecht komen.

Anil Krishan, recruiter civiel en infra bij PB projects in Amsterdam
Anil Krishan

Consultant Civiel en Infra. Als Anil in zijn vrije tijd niet op het voetbal-, tennis- of squashveld staat, dan is hij bij familie of vrienden. Hij is het type dat voor iedereen klaar staat. Ook voor "zijn" vakspecialisten.