fbpx

TROTS BOUWEN

AAN UNIEKE PROJECTEN

Veel vacatures in de Bouw

We beschikken over een fantastische orderportefeuille in de Bouw met vacatures bij projecten voor vakspecialisten. In de afgelopen jaren hebben wij met veel plezier gebouwd aan diverse projecten via ZZP of detachering. Hoewel we veel projecten tekort doen door die niet te benoemen, springen deze er toch echt wel uit:

  • Sluishuis Amsterdam
  • WTC Amsterdam
  • Cooltoren Rotterdam
  • Frank is een Binck
  • De Puls
“Nog elke dag kijk ik met trots terug”

Een iconische blikvanger: Het Sluishuis

Van assistent-uitvoerder naar volwaardig uitvoerder: het Sluishuis als springplank voor Lars Koelewijn. Bij PB Projects zijn we ontzettend trots dat we samen met Lars en een grotere groep PB collega’s betrokken zijn geweest bij dit buitengewone project. Nog wekelijks beklimmen wij de trappen langs 10 verdiepingen omhoog om een rondje te lopen over het dak en te genieten van het uitzicht over Amsterdam en het IJ.

Meer bouwprojecten waar we trots op zijn

WTC Amsterdam

Gevestigd in het hart van het internationale bedrijfsleven op de Amsterdamse Zuidas.

Cooltoren in Rotterdam
Cooltoren

Hij is indrukwekkend en niet te missen in de skyline: de Cooltoren in hartje Rotterdam.

Bouw van de Puls
De Puls

De nieuwbouw van 150 woningen, bioscoop, kantoorruimtes, winkelruimtes en horeca.

GROEI MEE MET PB

De juiste vacatures voor jou

Persoonlijke begeleiding en jouw eigen unieke ontwikkeling staan centraal. Via ons giga-netwerk heb je kans om te werken aan diverse unieke projecten in de bouwsector. Van uitdagende renovatie-, onderhouds- en transformatieprojecten tot het leiden van nieuwbouwinitiatieven in zowel de utiliteits- als woningbouw. Waaronder grondgebonden en gestapelde bouw. Functieprofielen waarvoor we over vacatures bij projecten beschikken:

Ben je op zoek naar een andere vacature? Neem dan contact met ons op!

TEAM BOUW

Wij zijn team Bouw. Gek van mensen, gek van unieke projecten. Voor diverse projecten hebben wij vacatures open staan. Daarbij hebben wij een doel. Mensen trots maken op hun werk. Wij gaan voor de beste klik tussen opdrachtgevers en vakspecialisten.

“Philip stond klaar om mee te denken en het gesprek aan te gaan met mijn opdrachtgever toen ik een volgende stap in mijn ontwikkeling wilde zetten”

Philip Biesot

Manager Bouw. Als oprichter is Philip Biesot de man van het eerste uur. De eerste echte PB’er. Philip kent daardoor de opdrachtgevers en de vakspecialisten van haver tot gort.

Chris Rigter

Consultant Bouw. Het is moeilijk om niet enthousiast te worden als je met Chris praat. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Hij zorgt voor de klik met vakspecialisten in de Bouw.

Kai van Tongerlo

Consultant Bouw. Gewoon goed zijn werk doen, dat vindt hij belangrijk. Kai is contactpersoon voor opdrachtgevers en dankzij hem beschikken we over een fantastische orderportefeuille met vacatures bij projecten.