Uitvoerder GWW

Trots bouwen aan de meest toonaangevende infra projecten van Nederland.

Wat vragen wij?

MBO/HBO werk- en denkniveau

bij voorkeur opleiding Civiele Techniek 

minimaal 3 jaar werkervaring

in het bezit van certificaten GPI en VCA

kennis van en ervaring met MS Office, BIM, MS project/primavera/Synchro

ervaring met contractvorm als DBFM & UAV GC

een gefocuste en doelgerichte teamplayer

Wat bieden wij?

projecten waar je trots op kan zijn

een gezellige en groeiende club mensen

onvergetelijke borrels en evenementen met jouw PB-collega’s

vast contract

goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform Bouw & Infra cao

auto van de zaak

begeleiding bij ontwikkeltraject

mogelijkheid voor opleidingen en cursussen

een van de beste pensioenen van Nederland: bpfBOUW

Waarom zou je
dit project willen?

"Wil je een kijkje nemen bij verschillende opdrachtgevers en projecten, zonder dat je vastzit aan een bedrijf? Dan is detachering voor jou de ideale oplossing. Je gaat van project naar project, waar jij jouw werk kan doen waar je trots op kunt zijn én blijft groeien. Allemaal onder een contract bij PB. Flexibiliteit met zekerheid, noemen we dat."

Wil jij de komende jaren werken aan de meest toonaangevende infra projecten van Nederland bij verschillende grote aannemers? Dat kan als Uitvoerder GWW bij PB Projects! PB heeft een doel: jou trots maken op je werk. Samen bekijken we wat heb jij nodig hebt om trots te zijn op te werk; welke projecten spreken je aan? Wat voor omgeving geeft je energie? En welke ambities heb je voor de toekomst? Jij staat centraal bij PB en wij helpen jou graag om trots te zijn op jouw (bouw)werk!

Wat ga je doen?

Je krijgt direct een vast dienstverband aangeboden bij PB en gaat vervolgens aan de slag op verschillende toonaangevende projecten bij onze opdrachtgevers. Als uitvoerder zorg jij ervoor dat het project vlekkeloos verloopt. Daarvoor bepaal jij welke materialen en medewerkers er waar en wanneer nodig zijn. Je maakt planningen en stuurt de medewerkers op de projectlocatie aan. Ook voer je kwaliteitscontroles uit op de aangeleverde en gemaakte onderdelen en houd je veiligheidsinspecties. Kortom: jij zorgt ervoor dat alles op de projectlocatie gestructureerd en zonder moeilijkheden verloopt.

Daarom PB

Wij zijn team PB. Gek van mensen. Wij hebben een doel: mensen trots maken op hun werk. Wij gaan voor de klik in de bouw. Dat doen we door jou echt te leren kennen. Wij zijn geen cv-smijters. Wij leren jou echt kennen. Wij dagen je uit, steunen je en doen wat goed voelt voor jou. Zodat jij trots kunt zijn op jouw werk. We matchen professionals en opdrachten in de bouw, installatietechniek, civiele techniek en infra.

Ben jij de Uitvoerder GWW die wij zoeken?
Dan kom ik graag snel in contact met jou.


Wil je eerst nog wat weten over de functie, arbeidsvoorwaarden of organisatie? Of gewoon even kennismaken? Bel me dan op 06 531 751 26. Of stel een vraag.
  PB recruiter
  Marcel van Zwol
  Consultant Civiel
  Bel 06 531 751 26
  SOLLICITEER DIRECT
  BEL MIJ VOOR MEER INFORMATIE

  Andere actuele projecten


  Hardware Engineer

  Introductie Je werkt met name aan projecten in water en infra. Een paar concrete taken:Informatie verzamelen over de inrichting van het productieproces Lees meer

  Financieel en HR Administratief medewerker

  Introductie Er werken nu bijna 100 professionals via PB. Jij bent de fundering van de personeelsadministratie. Of het nu gaat om de Lees meer


  WIL JE DAT WIJ
  VOOR JOU ZOEKEN?

  Meld je nu aan. Wij nemen contact met je op om je te leren kennen zodat we een passend project voor je kunnen vinden.