Uitvoerder Bouw

Trots bouwen aan de meest toonaangevende bouwprojecten van Nederland bij verschillende grote aannemers.

Wat vragen wij?

HBO werk- en denkniveau

bij voorkeur opleiding richting Bouwkunde

minimaal 3 jaar werkervaring

een gefocuste en doelgerichte teamplayer

Wat bieden wij?

projecten waar je trots op kan zijn

een gezellige en groeiende club mensen

onvergetelijke borrels en evenementen met jouw PB-collega’s

vast contract

goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform Bouw & Infra cao

auto van de zaak

begeleiding bij ontwikkeltraject

mogelijkheid voor opleidingen en cursussen

een van de beste pensioenen van Nederland: bpfBOUW

Waarom zou je
dit project willen?

"Wil je een kijkje nemen bij verschillende opdrachtgevers en projecten, zonder dat je vastzit aan een bedrijf? Dan is detachering voor jou de ideale oplossing. Je gaat van project naar project, waar jij jouw werk kan doen waar je trots op kunt zijn én blijft groeien. Allemaal onder een contract bij PB. Flexibiliteit met zekerheid, noemen we dat."

Wil jij de komende jaren werken aan de meest toonaangevende bouwprojecten van Nederland bij verschillende grote aannemers? Dat kan als Uitvoerder Bouw bij PB Projects! PB heeft een doel: jou trots maken op je werk. Samen bekijken we wat heb jij nodig hebt om trots te zijn op je werk; welke projecten spreken je aan? Wat voor omgeving geeft je energie? En welke ambities heb je voor de toekomst? Jij staat centraal bij PB.

Wat ga je doen?

Je krijgt direct een vast dienstverband aangeboden bij PB en gaat vervolgens aan de slag op verschillende toonaangevende projecten bij onze opdrachtgevers. Als Uitvoerder zorg jij ervoor dat het project vlekkeloos verloopt. Daarvoor bepaal jij welke materialen en medewerkers er waar en wanneer nodig zijn. Je maakt planningen en stuurt de medewerkers op de projectlocatie aan. Ook voer je kwaliteitscontroles uit op de aangeleverde en gemaakte onderdelen en houd je veiligheidsinspecties. Kortom: jij zorgt ervoor dat alles op de projectlocatie gestructureerd en zonder moeilijkheden verloopt.

Daarom PB

Wij zijn team PB. Gek van mensen. Wij hebben een doel: mensen trots maken op hun werk. Dat doen we door jou echt te leren kennen. Wij zijn geen cv-smijters. Wij dagen je uit, steunen je en doen wat goed voelt voor jou. Zodat jij trots kunt zijn op jouw werk. We matchen professionals en opdrachten in de bouw, industrie, installatietechniek, civiele techniek en infra.


Ben jij de Uitvoerder Bouw die wij zoeken?
Dan kom ik graag snel in contact met jou.


Wil je eerst nog wat weten over de functie, arbeidsvoorwaarden of organisatie? Of gewoon even kennismaken? Bel me dan op 06 19 38 86 95. Of stel een vraag.
  Kai van Tongerlo kai@pb-projects.nl
  PB recruiter
  Kai van Tongerlo
  Consultant Bouw
  Bel 06 19 38 86 95
  SOLLICITEER DIRECT
  BEL MIJ VOOR MEER INFORMATIE

  Andere actuele projecten


  Werkvoorbereider / Coördinator Elektrotechniek

  Je bent verantwoordelijk voor projecten die je zelf draait en afhandelt van A tot Z. Je hebt te maken met een complex netwerk van stakeholders en veel wet- en regelgeving. Voel jij je als een vis in het water in een dynamische omgeving? Dan is dit het project voor jou. Solliciteer snel! Lees meer

  Calculator Werktuigbouwkunde

  Bijt jij je graag vast in complexe calculaties waar ook klantadvies bij komt kijken? Dan is dit het project voor jou. Jij wordt verantwoordelijk voor het uitbrengen van offertes. Jouw calculaties en voorengineering vormen de basis. Is dit de rol voor jou? Solliciteer dan snel! Lees meer


  OP ZOEK NAAR EEN ANDER PROJECT?

  Graag zoeken we voor jou een project dat precies aansluit op jouw wensen. Er is meer mogelijk dan je denkt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.