Wat zeggen onze professionals?

JAMES EERSTE PROJECT ALS ZZP’ER TERGOOI ZIEKENHUIS (4)

“Ik kan ervoor zorgen dat ik bij alle partijen een tevreden gezicht zie.”

James (47) nam een sprong in het diepe en begon als zzp’er. Hij werkt nu als Uitvoerder Werktuigbouwkunde bij de bouw van het nieuwe Tergooi Ziekenhuis. Waarom heeft hij deze stap genomen en hoe bevalt het? We spraken hem op zijn favoriete plek: de bouwplaats.

Blog Erdal Cooltoren Cooltower Rotterdam Ballast Nedam Uitvoerder

“Als ik vanaf de CoolTower over Rotterdam uitkijk, dan voel ik me trots”

Hij is al indrukwekkend: de CoolTower in hartje Rotterdam. Nu op bouwlaag 40; nog 12 bouwlagen te gaan. Met een hoogte van 154 meter is de woontoren straks niet te missen in de skyline van Rotterdam. Hij verslaat qua hoogte net niet de Zalmhaventoren, maar de CoolTower is wél de hoogste van het centrum én een stuk complexer. Echt een project om trots op te zijn, vindt ook Erdal. Hij werkt hier via PB als Uitvoerder voor Ballast Nedam en vertelt graag over dit prestigieuze project.

Blog Tjerk Project Floriade Uitvoerder GWW

“Uiteindelijk leveren we mooi werk op, dat we samen hebben gemaakt.”

Tjerk werkt als Uitvoerder GWW op project Floriade. Het project zorgt ervoor dat Almere vanaf april een 60 hectare groot podium heeft voor de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade Expo 2022. Hoe is hij bij dit project beland en wat maakt hem trots op zijn werk? We vroegen het hem tijdens een ronde over de bouwplaats.

Werken bij PB Projects