fbpx

“Stiekem is hij toch ook m’n mattie”

Anass Attahiri werkt voor PB Projects als Werkvoorbereider en hij vertelt over zijn ervaringen in zijn werk en met PB. Momenteel werkt hij aan project KOER in Rotterdam, een mix van 167 huur – en koopwoningen in het midden- en hoger segment. Hierin werkt hij samen met onze Consultant Bouw, Chris Rigter.

PB projects collega's en vrienden

Balans

Hij geniet in zijn werk van de balans tussen techniek en communicatie. Momenteel werkt hij aan project KOER in Rotterdam, een mix van 167 huur – en koopwoningen in het midden- en hoger segment. “In mijn werk als Werkvoorbereider vind ik het leuk om dingen uit te zoeken tot in detailniveau en om als team oplossingen te bedenken. Voor een groot deel bestaat het werk uit de techniek en communicatie. Ook haal ik veel plezier uit de variatie in de dagelijkse werkzaamheden. Het is een mooie combinatie die me elke dag weer enthousiast maakt om aan de slag te gaan.”

"Ik vind het belangrijk om die persoonlijke band te hebben, omdat het zorgt voor een prettige werksfeer en een sterkere samenwerking"

Collega’s én vrienden

De kracht van de samenwerking met Chris Rigter is de combinatie van vriendschap en werk. “Het werken met Chris is als collega’s, maar stiekem is hij toch ook m’n vriend (mattie). We hebben al zo’n 2 jaar contact. Gesprekken gaan vaak niet over werk, maar gewoon als mensen onder elkaar en soms met een zakelijke gloed. Ik vind het belangrijk om die persoonlijke band te hebben, omdat het zorgt voor een prettige werksfeer en een sterkere samenwerking.”

Chris: de go-to persoon voor vragen en gezelligheid. “Ik schakel Chris in als ik vragen heb, over bepaalde zaken. Zoals uren of bepaalde regels (bijv. kilometervergoeding). Of gewoon voor een gezellige babbel. Hij is altijd bereid om te helpen en zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel bij het stellen van vragen. Het is fijn dat ik altijd op hem kan rekenen”.

Een top samenwerking met mooie resultaten. “Dit heeft me ook een mooie klus opgeleverd bij een goede aannemer VORM Holding, met een mooi uitdagend project. Ik ben ervan overtuigd dat Chris en zijn werkwijze bijdragen aan mijn eigen successen, door de toffe projecten die hij voor me vindt.”

Project Koer PB Projects
Deel dit artikel

Ook interessant voor jou


Van consultant naar manager. Kai: ‘Ik wist niet dat ik het in me had’

Zonder enige ervaring in de bouwbranche kwam Kai van Tongerlo drie jaar geleden het PB-team in Zaltbommel versterken als consultant. Dankzij de vrijheid en het vertrouwen vanuit PB Projects heeft hij zich razendsnel ontwikkeld. Inmiddels heeft hij een nieuwe stap gezet en is hij recent gepromoveerd tot manager bouw. We blikken met hem terug op zijn loopbaan tot nu toe. Lees meer

Rutger Loman vijf jaar werkvoorbereider: ‘PB gaf mij een kans’

Vijf jaar terug gooide Rutger Loman het roer om in zijn bouwloopbaan. Na vijftien jaar als timmerman en later als uitvoerder gewerkt te hebben, stapte hij over naar de rol van werkvoorbereider bij PB. Het bleek een keuze waar hij absoluut geen spijt van heeft gehad. “Ik zie mezelf wel tot aan mijn pensioen bij Philip blijven”, vertelt de 37-jarige enthousiast. Lees meer