“Stiekem is hij toch ook m’n mattie”

Anass Attahiri werkt voor PB Projects als Werkvoorbereider en hij vertelt over zijn ervaringen in zijn werk en met PB. Momenteel werkt hij aan project KOER in Rotterdam, een mix van 167 huur – en koopwoningen in het midden- en hoger segment. Hierin werkt hij samen met onze Consultant Bouw, Chris Rigter.

PB projects collega's en vrienden

Balans

Hij geniet in zijn werk van de balans tussen techniek en communicatie. Momenteel werkt hij aan project KOER in Rotterdam, een mix van 167 huur – en koopwoningen in het midden- en hoger segment. “In mijn werk als Werkvoorbereider vind ik het leuk om dingen uit te zoeken tot in detailniveau en om als team oplossingen te bedenken. Voor een groot deel bestaat het werk uit de techniek en communicatie. Ook haal ik veel plezier uit de variatie in de dagelijkse werkzaamheden. Het is een mooie combinatie die me elke dag weer enthousiast maakt om aan de slag te gaan.”

"Ik vind het belangrijk om die persoonlijke band te hebben, omdat het zorgt voor een prettige werksfeer en een sterkere samenwerking"

Collega’s én vrienden

De kracht van de samenwerking met Chris Rigter is de combinatie van vriendschap en werk. “Het werken met Chris is als collega’s, maar stiekem is hij toch ook m’n vriend (mattie). We hebben al zo’n 2 jaar contact. Gesprekken gaan vaak niet over werk, maar gewoon als mensen onder elkaar en soms met een zakelijke gloed. Ik vind het belangrijk om die persoonlijke band te hebben, omdat het zorgt voor een prettige werksfeer en een sterkere samenwerking.”

Chris: de go-to persoon voor vragen en gezelligheid. “Ik schakel Chris in als ik vragen heb, over bepaalde zaken. Zoals uren of bepaalde regels (bijv. kilometervergoeding). Of gewoon voor een gezellige babbel. Hij is altijd bereid om te helpen en zorgt ervoor dat ik me op mijn gemak voel bij het stellen van vragen. Het is fijn dat ik altijd op hem kan rekenen”.

Een top samenwerking met mooie resultaten. “Dit heeft me ook een mooie klus opgeleverd bij een goede aannemer VORM Holding, met een mooi uitdagend project. Ik ben ervan overtuigd dat Chris en zijn werkwijze bijdragen aan mijn eigen successen, door de toffe projecten die hij voor me vindt.”

Project Koer PB Projects
Deel dit artikel

Ook interessant voor jou


PB Circus Festival
Bij PB Projects zijn we één grote familie, al 5 jaar lang!

🎪Dat hebben we gevierd met ons eigenzinnige “PB Circus Festival” ter ere van ons 5-jarig jubileum. En als je nieuwsgierig bent naar onze unieke, eigenzinnige PB-familie, bekijk dan zeker onze aftermovie! 🎥 Lees meer

PB projects Marathon van Rotterdam Jeffrey de Rijk
De Uitvoerder Bouw die marathons verslindt: Jeffrey’s verhaal

Een Ajax-supporter in Rotterdam: maak kennis met onze zzp’er Jeffrey de Rijk. Lees hoe Jeffrey na een lange werkdag in de bouw nog steeds de energie vindt om te trainen voor zijn tiende Marathon van Rotterdam. Zijn doel: de hele marathon uitlopen in 2 uur en 50 minuten. Zal Jeffrey zijn doel hebben bereikt? Lees meer