Recruiter Bouw

Wat ga je doen?

Als jij dit werk gaat doen, dan gaat het je zeker bevallen! Je krijgt de vrijheid om op jouw eigen manier talent te werven. Binnen de bouw zoeken we Uitvoerders, Werkvoorbereiders, Modelleurs en Projectleiders. Je leert jouw professionals goed kennen. Wij zijn namelijk geen cv-smijters, wij bouwen aan duurzame relaties. Je werkt nauw samen met onze Consultants Bouw om te komen tot geslaagde matches. Zo maken we professionals trots op hun werk!

Een paar concrete taken:

 • Je gebruikt je scherpe oog om talenten te vinden;
 • Je legt het eerste contact met professionals;
 • Je voert (kennismakings)gesprekken met professionals;
 • Je schakelt met jouw collega’s om professionals en projecten te matchen.

Hier ga je werken

Als je bij ons komt werken, werk je vanuit ons fijne kantoor in Amsterdam. Wij zijn een jong bedrijf dat projectmatig professionals binnen de bouw, industrie, installatietechniek en civiele techniek detacheert. Keihard knallen en scoren combineren we met keihard lachen. Dat zit in ons DNA. Je komt er alleen behulpzame collega’s tegen die echt interesse voor je hebben. Want ook dat is PB Projects: warm, sociaal en oergezellig. Wij vinden het belangrijk dat je het leuk vindt om bij én met ons te werken!

Daarom PB

Wij zijn team PB. Gek van mensen. Wij hebben een doel: mensen trots maken op hun werk. Dat doen we door professionals en organisaties echt te leren kennen. Wij dagen je uit, steunen je en doen wat goed voelt voor jou. Zodat jij trots kunt zijn op jouw werk.

Ben jij de Recruiter Bouw die wij zoeken?
Dan kom ik graag snel in contact met jou.


Wil je eerst nog wat weten over de functie, arbeidsvoorwaarden of organisatie? Of gewoon even kennismaken? Bel me dan op 06 12 22 26 31. Of stel een vraag.
  Nicky Maarschalk nicky@pb-projects.nl
  PB recruiter
  Nicky Maarschalk
  Sr. Consultant Bouw
  Bel 06 12 22 26 31
  SOLLICITEER DIRECT
  BEL MIJ VOOR MEER INFORMATIE

  Andere actuele projecten


  HR Medewerker

  Je ondersteunt alle HR taken van al onze vestigingen en verschillende divisies. Je draagt er zorg voor dat de administratieve en Lees meer

  Recruiter Bouw

  Als jij dit werk gaat doen, dan gaat het je zeker bevallen! Je krijgt de vrijheid om op jouw eigen manier Lees meer


  OP ZOEK NAAR EEN ANDER PROJECT?

  Graag zoeken we voor jou een project dat precies aansluit op jouw wensen. Er is meer mogelijk dan je denkt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.