Projectmanager Elektrotechniek

Verantwoordelijk voor het realiseren van projecten in de dynamische en complexe omgeving van Schiphol.

Wat vragen wij?

technische opleiding op HBO of WO niveau

5+ jaar ervaring als projectleider

ervaring in een project- en vastgoedomgeving

beschikt over inzicht, flexibiliteit, begrip en overtuigingskracht

Wat bieden wij?

project om trots op te zijn

€ 75 tot € 85 per uur bij zzp

locatie Schiphol

40-urige werkweek

Waarom zou je
dit project willen?

"Geen dag is hetzelfde op Schiphol en er wordt uitgegaan van jouw talenten en kwaliteiten."

Je krijgt diverse projecten onder jouw hoede. Zeer gevarieerde projecten die nodig zijn om luchthaven Schiphol te laten draaien. Denk aan het uitbreiden van het elektriciteitsnet, aanleggen van nieuwe kabelverbindingen, kabelverleggingen, kabelvervangingen, realiseren van onderstations, verdeelstations en distributiestations, vervangen van verlichting of bijvoorbeeld het vervangen van noodstroomaggregaten. Nooit saai dus! Zie jij Schiphol, met een oppervlakte van 27.870.00 m2, als de ultieme uitdaging? Wacht dan niet langer en solliciteer snel!

Wat ga je doen?

Jij hebt een essentiële rol in het realiseren van projecten van verschillende omvang. Op Schiphol gaat de operatie altijd door. Dat zorgt ervoor dat ook eenvoudige projecten veel afstemming vragen. Jij brengt daarom inzicht, flexibiliteit, begrip en overtuigingskracht met je mee.

Een paar concrete taken:

 • Je beheert meerdere projecten waarbij je goed het overzicht behoudt;
 • Je stuurt op totale projectbeheersing en laat verantwoordelijkheden waar ze horen;
 • Je beheert de planning en de kosten;
 • Je bent het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen;
 • Je creëert randvoorwaarden voor kennishouders.

Hier ga je werken

Je werkt in de dynamische omgeving van luchtvaartonderneming Schiphol. Schiphol Projects focust op het leiden van nieuwbouw, verbouw en groot onderhoud op de hele luchthaven.

Daarom PB

Wij zijn team PB. Gek van mensen. Wij hebben een doel: mensen trots maken op hun werk. Dat doen we door jou echt te leren kennen. Wij zijn geen cv-smijters. Wij dagen je uit, steunen je en doen wat goed voelt voor jou. Zodat jij trots kunt zijn op jouw werk. We matchen professionals en opdrachten in de bouw, industrie, installatietechniek, civiele techniek en infra.

Ben jij de Projectmanager Elektrotechniek die wij zoeken?
Dan kom ik graag snel in contact met jou.


Wil je eerst nog wat weten over de functie, arbeidsvoorwaarden of organisatie? Of gewoon even kennismaken? Bel me dan op 06 17 36 02 11. Of stel een vraag.
  PB recruiter
  Remi van Eeuwijk
  Recruiter & consultant
  Bel 06 17 36 02 11
  SOLLICITEER DIRECT
  BEL MIJ VOOR MEER INFORMATIE

  Andere actuele projecten


  Uitvoerder Sprinkler

  Jij zorgt ervoor dat het op de projectlocatie gestructureerd en vlekkeloos. Je bewaakt de planning, kwaliteit en veiligheid.Een paar concrete taken:Aansturen Lees meer

  Lead Engineer Installaties

  Je bent verantwoordelijk voor de techniek in de projecten.Een paar concrete taken:Team aansturen;Technische uitwerking (van SO, VO, DO en TO);Planning- en Lees meer


  OP ZOEK NAAR EEN ANDER PROJECT?

  Graag zoeken we voor jou een project dat precies aansluit op jouw wensen. Er is meer mogelijk dan je denkt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.