fbpx

VACATURE

PROJECTMANAGER BOUW

Nederland      €5000 ‑ €8000     32-40 UUR

Wat ga je doen?

Ben jij een ervaren projectmanager in de bouwsector en op zoek naar een uitdagend project? Heb je een scherp oog voor detail en weet je projecten efficiënt en succesvol af te ronden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een gedreven projectmanager die de verantwoordelijkheid neemt voor de planning, uitvoering en oplevering van diverse bouwprojecten. Je bent het centrale aanspreekpunt voor alle betrokkenen en zorgt ervoor dat projecten binnen de gestelde tijd en budget worden gerealiseerd. Wat wordt er verwacht van een Projectmanager in de Bouw? Deze rol is zowel als zzp'er in te vullen of via detachering.

Detachering via PB Projects

Wat wordt er van jou verwacht?

Een projectmanager in de bouw heeft een cruciale rol in het succesvol realiseren van bouwprojecten. Hier zijn de belangrijkste verwachtingen en verantwoordelijkheden:

 • Eind-tot-eind beheer: Je houdt het gehele projectproces in de gaten en beheert het, en zorgt ervoor dat klantverzoeken worden omgezet in tastbare resultaten.
 • Kwaliteitsbewaking: Je waarborgt dat alle projecten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen, binnen het budget blijven, en aan de veiligheidsvoorschriften voldoen.
 • Naleving: Je verzekert dat alle projecten in overeenstemming zijn met de geldende wet- en regelgeving.
 • Stakeholderbeheer: Je bouwt en onderhoudt relaties met alle betrokken partijen, van teamleden tot internationale partners, en fungeert als een betrouwbare gesprekspartner op elk niveau.

Wat is je achtergrond?

Functie-eisen:

 • Afgeronde bouwkundige opleiding (HBO/WO).
 • Minimaal 5 jaar ervaring als projectmanager in de bouw.
 • Ervaring met het managen van grote en complexe bouwprojecten.
 • Uitstekende organisatorische en leidinggevende vaardigheden.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een klantgerichte houding.
 • In bezit van VCA-VOL certificaat.
 • Flexibele en proactieve instelling.
 • In het bezit van rijbewijs B.
“Als je voor jezelf begint, dan moet je bij PB zijn. Ze gaan op een hele prettige manier met je om en er is veel persoonlijk contact.” - Hans van Dijk

Detachering of ZZP?

Bij PB Projects heb je de keuze om gedetacheerd te worden of als zzp'er aan de slag te gaan. Bij detachering kom je in vaste dienst en heb je meer zekerheid. Vind je vrijheid juist belangrijk? Dan is zzp'en via PB Projects wellicht meer iets voor jou! Deze vacature kan zowel op zzp-basis als in vaste dienst ingevuld worden. Laat ons weten wat jouw wensen zijn, we denken graag met je mee!

Vijf beloften voor jou

We beschikken over een giga-netwerk en grote orderportefeuille met opdrachten in jouw branche. Zo vinden we altijd een project dat écht bij je past en aansluit op je wensen. Dat kan alleen als we je écht kennen. We gaan dan ook graag met je mee naar de F1 of een leuke voetbalwedstrijd.

Bij ons kun je rekenen op vijf beloften:

 1.  Je krijgt onze hulp.
 2. Jij kunt jezelf ontwikkelen.
 3. Je bent altijd op de hoogte.
 4. Je bent bij ons écht persoonlijk bekend.
 5. Jij kunt aan de slag bij (voor jou) passende en unieke projecten
Jurriaan van de Veer, Consultant Bouw bij PB-projects
Jurriaan van de Veer
Consultant Bouw
0654653653

WHATSAPP MIJ
SOLLICITEER DIRECT

GA AAN DE SLAG BIJ

Onze opdrachtgevers zoeken niet alleen de beste mensen.
Zij zoeken vooral de juiste mensen. Voor de mooiste projecten waar jij trots op kunt zijn.

Succesverhalen

Blog Erdal Cooltoren Cooltower Rotterdam Ballast Nedam Uitvoerder
Uitvoerder Erdal is trots op zijn werk bij de Cooltower van Rotterdam

Ontdek de uitdagingen van het bouwen van de CoolTower, een iconisch onderdeel van de Rotterdamse skyline, door de ogen van een trotse Uitvoerder Erdal.

Marc is zzp'er en werkt als Uitvoerder via PB Projects

“Ik vind het leuk om voor mezelf te werken, het geeft mij een gevoel van vrijheid.” Toch kiest hij ervoor om met een projectenorganisatie te werken om zo bij grotere projecten aan de slag te kunnen. Hij deelt zijn ervaring in dit artikel.

Werkvoorbereider Rutger kiest voor loondienst en legt uit waarom

Van Timmerman, naar Uitvoerder, naar Werkvoorbereider via PB Projects. Als zzp'er aan de slag? Liever niet. Rutger koos voor meer zekerheid en legt uit waarom.

Ben jij de Projectmanager Bouw die wij zoeken?
Dan komen wij graag snel in contact met jou.


Wil je eerst nog wat weten over de functie, arbeidsvoorwaarden of organisatie? Of gewoon even kennismaken? Bel ons of stel een vraag via het contactformulier.
  OP ZOEK NAAR EEN ANDER PROJECT?

  Graag zoeken we voor jou een project dat precies aansluit op jouw wensen. Er is meer mogelijk dan je denkt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.