PB Engineering heet vanaf nu PB

Wij zijn vanaf nu PB, voor de beste klik. Wij hebben een doel: professionals trots maken op hun werk. Geen herhaling van zetten, maar juist uniek werk doen.

PB Engineering is niet meer de club die zij ooit was. We zijn niet alleen hard gegroeid, onze visie op ons werk is gegroeid.

Wij hebben nu een concreet doel: professionals trots maken op hun werk. Geen herhaling van zetten, maar juist uniek werk doen. Daarvoor moeten wij professionals wel echt kennen. Laat dat nou net hetgeen zijn waar wij serieus goed in zijn. Wij veranderen onze naam zodat die aansluit bij wie wij zijn. Vanaf nu zijn wij PB, voor de beste klik.

Wees gerust, er verandert niets in onze dienstverlening. Met deze nieuwe naam en onze belofte ‘trots bouwen’ zorgen we er alleen voor dat wat wij goed doen, goed blijven doen. Ook tijdens onze groei.

Aan alle PB’ers die wij de afgelopen jaren hebben mogen verwelkomen: bedankt voor jullie vertrouwen. Jullie maken ons trots op ons werk.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Aarzel niet en neem contact met ons op!

Deel dit artikel

Ook interessant voor jou


Gijs Jochems Blog Keuzestress in de industrie
Keuzestress in de industrie

Er is een tekort aan techneuten in de industrie. Je hebt het dus voor het uitkiezen. Een luxeprobleem? Hoe ontdek je in de zee van beschikbare projecten wat echt bij jou past? Lees meer

Wijntje van den Bergh Blog coach - coaching in de bouw civiele techniek infra industrie installatietechniek
Een coach in de bouw: goed idee?

Wijntje kent de bouwplaats op haar duimpje, dus weet wat een coach hier kan bijdragen. Welke weg heeft zij behandeld en wat is het nut van coaching? Lees meer