Office Assistant (24-32 uur per week)

Jij bent een enthousiaste, energieke en creatieve Office Assistant die met een verscheidenheid aan taken helpt om PB Projects soepel en succesvol te laten draaien.

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een enthousiaste, energieke en creatieve Office Assistant (24 – 32) uur per week) a.k.a. “regelneef” die met een verscheidenheid aan taken helpt om PB Projects soepel en succesvol te laten draaien. Je houdt ervan om veel diversiteit te hebben in je takenpakket en bent een echte aanpakker. Gezien de aard van deze functie heeft het onze voorkeur om de werkuren over minimaal 4 dagen te verspreiden.

Hier ga je werken

Wij zijn een jong bedrijf dat projectmatig professionals binnen de Bouw, Industrie, Techniek en Civiele Techniek detacheert. Keihard knallen en scoren, combineren we met keihard lachen. Dat zit in ons DNA. Je komt er alleen behulpzame collega’s tegen die echt interesse voor je hebben. Want ook dat is PB Projects: warm, sociaal en oergezellig. Wij vinden het belangrijk dat je het leuk vindt om bij én met ons te werken! Je bent een mensenmens. Jij doet niets liever dan anderen blij maken. Sociaal én zakelijk, twee kenmerken die in jou samenkomen. En daar word je zelf ook heel erg blij van.

Functie

Je hebt een sleutelrol in het creëren van een aangename en comfortabele sfeer op kantoor. Je bent het belangrijkste aanspreekpunt voor zaken rondom huisvesting, facilitaire zaken en het verzorgen van attenties voor onze professionals. Hierbij heb je oog voor zowel het doel en het budget en weet dit te combineren met een flinke dosis creativiteit. Initiatief en het tonen van “ownership” zorgen ervoor dat je zelf veel invloed hebt op wat je precies doet. Je dienstverlenende instelling zorgen ervoor dat ons team weet dat ze voor alles bij jou terecht kunnen en dat jij er bent om hen te ondersteunen. Concreet:

 • Je zorgt dat ons kantoor er elke dag fris en representatief uit ziet en dat alle faciliteiten naar behoren functioneren;
 • Je bestelt en beheert kantoorbenodigdheden, eten & drinken;
 • Je bedenkt, bestelt en beheert al onze merchandise en verzorgt ook de verzending naar onze relaties wanneer gewenst;
 • Je organiseert evenementen, zowel voor ons interne (wat kleinere) team als voor al onze professionals op de projecten – dan gaat het echt om een flink aantal mensen!
 • Je ondersteunt ons HR en Finance team en bent inzetbaar voor administratief werk wanneer nodig.

Functie-eisen

 • Goede ICT vaardigheden (MS Word, Excel, Outlook, etc.);
 • Bij voorkeur ervaring in een soortgelijke rol, idealiter ook met het organiseren van evenementen;
 • Energieke, creatieve en probleemoplossende persoonlijkheid;
 • Aandacht voor details, pragmatische en efficiënte instelling om dingen gedaan te krijgen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Positieve en vriendelijke houding, bereidheid om anderen te helpen;
 • Zelf-organiserend vermogen, om kunnen gaan met multi-tasken;
 • Uitstekende Nederlandse taalvaardigheid in zowel woord als geschrift;
 • In het bezit van Rijbewijs B en bij voorkeur bereidheid om zowel naar ons kantoor in Amsterdam als (incidenteel) naar Zaltbommel te reizen.

Daarom PB

 • Een marktconform salaris, reiskostenvergoeding, mobiele telefoon en laptop;
 • Veel ruimte om je functie zelf vorm te geven en echt ownership te nemen van jouw diverse takenpakket;
 • Een lekkere werkplek;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Sporten met het team en regelmatig andere gezellige activiteiten zoals een vrijdagmiddagborrel, after summer BBQ en leuke team-uitjes

Ben jij de Office Assistant (24-32 uur per week) die wij zoeken?
Dan kom ik graag snel in contact met jou.


Wil je eerst nog wat weten over de functie, arbeidsvoorwaarden of organisatie? Of gewoon even kennismaken? Bel me dan op 0633877213. Of stel een vraag.
  Jeffrey Lithgow jeffrey@pb-engineering.nl
  PB recruiter
  Jeffrey Lithgow
  HR Coördinator
  Bel 0633877213
  SOLLICITEER DIRECT
  BEL MIJ VOOR MEER INFORMATIE

  Andere actuele projecten


  Office Assistant (24-32 uur per week)

  We zijn op zoek naar een enthousiaste, energieke en creatieve Office Assistant (24 – 32) uur per week) a.k.a. “regelneef” die met een verscheidenheid aan taken helpt om PB Projects soepel en succesvol te laten draaien. Je houdt ervan om veel diversiteit te hebben in je takenpakket en bent een echte aanpakker. Gezien de aard van deze functie heeft het onze voorkeur om de werkuren over minimaal 4 dagen te verspreiden. Lees meer

  Uitvoerder GWW / Asfalt

  Jij zorgt ervoor dat alles op de projectlocatie gestructureerd en vlekkeloos verloopt. Je bewaakt de planning, kwaliteit en veiligheid.Een paar concrete Lees meer


  OP ZOEK NAAR EEN ANDER PROJECT?

  Graag zoeken we voor jou een project dat precies aansluit op jouw wensen. Er is meer mogelijk dan je denkt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.