HR Medewerker

Persoonlijk en Betrouwbaar

Wat vragen wij?

Minimaal MBO3 opgeleid

Minimaal 1-3 jaar werkervaring in personeelsdministratie

Ervaring in office en goed in excel

Ervaring met Carerix en AFAS is een pré

Je bent resultaatgericht, daadkrachtig, flexibel, hebt meedenkend vermogen, bent accuraat en betrouwbaar.

Wat bieden wij?

€ 2200 tot € 2700 bruto p.m. op basis van fulltime dienstverband afhankelijk van kennis en ervaring

Gezellig en informeel team

40-urige werkweek

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Sporten met het team inclusief je eigen PB sporttenue

Gezellige borrels

Extra verlofdagen

Waarom zou je
dit project willen?

"Jij wil onderdeel zijn van een fanatiek, hardwerkend maar gezellig team!"

Het is belangrijk om te weten wat je werkzaamheden inhouden, maar wij kijken ook graag verder naar wie jij bent! We zoeken een behulpzame en enthousiaste collega. Je vindt het leuk om hard te werken, maar draagt ook bij aan een fijne werksfeer. Je bent behulpzaam en communicatief sterk. Je kunt verder kijken en denken dan de huidige processen, het werk is namelijk altijd in beweging en kansen zijn er om te benutten! Herken jij jezelf, naast dat je capabel bent in de werktaken ook in de bovenstaande (karakter)eigenschappen? Bel ons dan!

Wat ga je doen?

Je ondersteunt alle HR taken van al onze vestigingen en verschillende divisies. Je draagt er zorg voor dat de administratieve en ondersteunende werkzaamheden bijdragen aan de doelen van het businessplan. Je werkt nauwkeurig, je ziet het werk liggen, toont initiatief en bent betrokken bij ons team. Als je plezier hebt in je werk, werk je immers beter! Om je een idee te geven wat je gaat doen staan hieronder een paar concrete taken:

• Het bijwerken van de HR mailbox;
• Verwerken van mutaties in onze systemen;
• Contact met werknemers en ZZP professionals;
• Opstellen van contracten;
• Opstellen van werkopdrachten;
• Meedenken over een effectieve workflow van de HR organisatie;


Hier ga je werken

Als je bij ons komt werken, werk je vanuit ons fijne kantoor in Amsterdam. Wij zijn een jong bedrijf dat projectmatig professionals binnen de bouw, industrie, techniek en civiele techniek detacheert. Keihard knallen en scoren combineren we met keihard lachen. Dat zit in ons DNA. Je komt er alleen behulpzame collega’s tegen die echt interesse voor je hebben. Want ook dat is PB Projects: warm, sociaal en oergezellig. Wij vinden het belangrijk dat je het leuk vindt om bij én met ons te werken.

Ben jij de HR Medewerker die wij zoeken?
Dan kom ik graag snel in contact met jou.


Wil je eerst nog wat weten over de functie, arbeidsvoorwaarden of organisatie? Of gewoon even kennismaken? Bel me dan op 06-82979464. Of stel een vraag.
  Kevin Krishan kevin@pb-projects.nl
  PB recruiter
  Kevin Krishan
  Managing Partner Civiel
  Bel 06-82979464
  SOLLICITEER DIRECT
  BEL MIJ VOOR MEER INFORMATIE

  Andere actuele projecten


  HR Medewerker

  Je ondersteunt alle HR taken van al onze vestigingen en verschillende divisies. Je draagt er zorg voor dat de administratieve en Lees meer

  Werkvoorbereider / Coördinator Elektrotechniek

  Je bent verantwoordelijk voor projecten die je zelf draait en afhandelt van A tot Z. Je hebt te maken met een complex netwerk van stakeholders en veel wet- en regelgeving. Voel jij je als een vis in het water in een dynamische omgeving? Dan is dit het project voor jou. Solliciteer snel! Lees meer


  OP ZOEK NAAR EEN ANDER PROJECT?

  Graag zoeken we voor jou een project dat precies aansluit op jouw wensen. Er is meer mogelijk dan je denkt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.