DE BELANGRIJKSTE TAKEN VAN EEN UITVOERDER
Jij zorgt ervoor dat het project vlekkeloos verloopt. Daarvoor bepaal jij welke materialen en medewerkers (installateurs, vaklieden, etc.) er waar en wanneer nodig zijn. Je stuurt de medewerkers op de projectlocatie aan. Ook voer je kwaliteitscontroles uit op de aangeleverde en gemaakte onderdelen en houd je veiligheidsinspecties.  Kortom: jij zorgt ervoor dat alles op de projectlocatie gestructureerd en zonder moeilijkheden verloopt.
WERKEN ALS UITVOERDER
  • Je bent een hands-on persoon die de touwtjes rondom het project in handen houdt.
  • Je bent veel op de projectlocatie aanwezig om de werkzaamheden en de voortgang te overzien.
  • Je geeft leiding aan medewerkers op de projectlocatie.
  • Je bewaakt de planning, kwaliteit en veiligheid van en op het project en zorgt dat de regels omtrent veiligheid worden nageleefd.
  • Je werkt samen met de projectleider en werkvoorbereiders en alle andere betrokkenen;
  • Jouw salaris ligt tussen de 2.500 en 5.000 bruto per maand
HET FUNCTIEPROFIEL VAN EEN UITVOERDER
Als uitvoerder ben jij een échte planner en een leider. Je houdt van organiseren en plannen. Het feit dat mensen weten wat en hoe ze iets moeten doen dankzij jouw heldere communicatie, geeft jou voldoening. Doordat jij alles op tijd hebt besteld, zit er nooit iemand zonder benodigd materiaal.   Daarnaast ben je erg nauwkeurig en zie je geen enkel detail over het hoofd. Als uitvoerder houd je de planning goed in de gaten en stuurt bij wanneer iets mis dreigt te gaan. Je kunt snel schakelen. Je ziet de plannen werkelijkheid worden. Dat geeft jou energie.