Content Marketeer

Jij vertelt het verhaal van PB!

Wat vragen wij?

MBO/HBO werk- en denkniveau

1-2 jaar werkervaring

Ervaring met WordPress, Google Analytics, Canva en Photoshop is een pre

Je schrijft foutloos en bent kritisch op woord en beeld

Je kunt SEO-teksten schrijven

Je maakt makkelijk contact

Je bent creatief, enthousiast en een doorpakker

Wat bieden wij?

€ 2200 tot € 2600 bruto p.m.

Gezellig en informeel team

32 of 24-urige werkweek

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Sporten met het team

Gezellige borrels

Waarom zou je
dit project willen?

“Je krijgt alle ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, dus je kunt jouw creativiteit kwijt. Met de volledige support van het leukste team van Amsterdam!”

Hou jij van écht contact maken en mooie verhalen vertellen? Als Content Markteer bij PB krijg je alle ruimte om jouw creativiteit te uiten. Grijp je kans en join Team PB!

Wat ga je doen?

Jij zet PB op de kaart. Online en offline. Je gaat als een razende reporter door de organisatie. Op zoek naar inspirerende en boeiende verhalen. Je zit boordevol nieuwe ideeën om de boodschap steeds weer op een verrassende wijze over te brengen. Je gaat zelfstandig aan de slag om de content van PB next level te brengen.

Een paar concrete taken:

 • Je maakt de contentkalender.
 • Je bedenkt en maakt content voor social media, mailings en de website.
 • Je gaat op pad om het werk van onze professionals in beeld te brengen.
 • Je begeleidt de Consultants bij het maken van posts, qua tekst en beeld.
 • Je regisseert fotoshoots en video-opnamen en edit eenvoudige video’s zelf.
 • Je pakt ook offline communicatie op, zoals het organiseren van evenementen, het ontwikkelen van drukwerk en het samenstellen van pakketten.

Hier ga je werken

Als je bij ons komt werken, werk je vanuit ons fijne kantoor in Amsterdam. Wij zijn een jong bedrijf dat projectmatig professionals binnen de bouw, industrie, installatietechniek en civiele techniek detacheert. Keihard knallen en scoren combineren we met keihard lachen. Dat zit in ons DNA. Je komt er alleen behulpzame collega’s tegen die echt interesse voor je hebben. Want ook dat is PB Projects: warm, sociaal en oergezellig. Wij vinden het belangrijk dat je het leuk vindt om bij én met ons te werken!

Ben jij de Content Marketeer die wij zoeken?
Dan kom ik graag snel in contact met jou.


Wil je eerst nog wat weten over de functie, arbeidsvoorwaarden of organisatie? Of gewoon even kennismaken? Bel me dan op 06 53 66 29 18. Of stel een vraag.
  Philip Biesot philip@pb-projects.nl
  PB recruiter
  Philip Biesot
  Managing Partner Bouw
  Bel 06 53 66 29 18
  SOLLICITEER DIRECT
  BEL MIJ VOOR MEER INFORMATIE

  Andere actuele projecten


  Werkvoorbereider / Coördinator Elektrotechniek

  Je bent verantwoordelijk voor projecten die je zelf draait en afhandelt van A tot Z. Je hebt te maken met een complex netwerk van stakeholders en veel wet- en regelgeving. Voel jij je als een vis in het water in een dynamische omgeving? Dan is dit het project voor jou. Solliciteer snel! Lees meer

  Calculator Werktuigbouwkunde

  Bijt jij je graag vast in complexe calculaties waar ook klantadvies bij komt kijken? Dan is dit het project voor jou. Jij wordt verantwoordelijk voor het uitbrengen van offertes. Jouw calculaties en voorengineering vormen de basis. Is dit de rol voor jou? Solliciteer dan snel! Lees meer


  OP ZOEK NAAR EEN ANDER PROJECT?

  Graag zoeken we voor jou een project dat precies aansluit op jouw wensen. Er is meer mogelijk dan je denkt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.