Consultant Techniek

Wat vragen wij?

MBO/HBO werk- en denkniveau

1 – 3 jaar werkervaring

Je kunt mensen overtuigen en enthousiasmeren

Je bent ondernemend en vol energie!

Wat bieden wij?

€ 2500 tot € 3000 bruto p.m.

Een lekkere werkplek

40-urige werkweek

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Aantrekkelijke bonusregelingen

Een mogelijkheid tot een mooie leaseauto 

Sporten met het team

Gezellige borrels

Waarom zou je
dit project willen?

“Work hard, play hard: dat is precies wat je krijgt bij PB” 

Je kunt er niks aan doen, je bent een mensenmens. Jij doet niets liever dan anderen blij maken. Sociaal én zakelijk, twee kenmerken die in jou samenkomen. En daar word je zelf ook heel erg blij van. Is dit wie jij bent? Dan wordt het tijd dat je PB leert kennen! Ook zonder ervaring in de branche ben je van harte welkom. Bij PB krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. 

Wat ga je doen?

Als jij dit werk gaat doen, dan gaat het je zeker bevallen! Je krijgt de vrijheid om op jouw eigen manier talent te werven. Binnen de techniek zoeken we Uitvoerders, Werkvoorbereiders, Engineers en Projectleiders. Je leert jouw professionals goed kennen. Wij zijn namelijk geen cv-smijters, wij bouwen aan duurzame relaties. Je werkt nauw samen met onze Consultant techniek om te komen tot geslaagde matches. Zo maken we professionals trots op hun werk!

Een paar concrete taken:

 • Je gebruikt je scherpe oog om talenten te vinden;
 • Je legt het eerste contact met professionals;
 • Je voert (kennismakings)gesprekken met professionals;
 • Je schakelt met jouw collega’s om professionals en projecten te matchen;
 • Uitbouwen en opbouwen van opdrachtgevers binnen de techniek. 

Hier ga je werken

Als je bij ons komt werken, werk je vanuit ons fijne kantoor in Zaltbommel. Wij zijn een jong bedrijf dat projectmatig professionals binnen de bouw, industrie, installatietechniek en civiele techniek detacheert. Keihard knallen en scoren combineren we met keihard lachen. Dat zit in ons DNA. Je komt er alleen behulpzame collega’s tegen die echt interesse voor je hebben. Want ook dat is PB Projects: warm, sociaal en oergezellig. Wij vinden het belangrijk dat je het leuk vindt om bij én met ons te werken!

Daarom PB

Wij zijn team PB. Gek van mensen. Wij hebben een doel: mensen trots maken op hun werk. Dat doen we door professionals en organisaties echt te leren kennen. Wij dagen je uit, steunen je en doen wat goed voelt voor jou. Zodat jij trots kunt zijn op jouw werk.Ben jij de Consultant Techniek die wij zoeken?
Dan kom ik graag snel in contact met jou.


Wil je eerst nog wat weten over de functie, arbeidsvoorwaarden of organisatie? Of gewoon even kennismaken? Bel me dan op +31 6 41 00 94 41. Of stel een vraag.
  Maikel van Opijnen Maikel@pb-projects.nl
  PB recruiter
  Maikel van Opijnen
  Managing Partner Installatietechniek
  Bel +31 6 41 00 94 41
  SOLLICITEER DIRECT
  BEL MIJ VOOR MEER INFORMATIE

  Andere actuele projecten


  Recruiter Techniek

  Binnen de techniek zoeken we Uitvoerders, Werkvoorbereiders, Engineers en Projectleiders. Je krijgt de vrijheid om op jouw eigen manier talent te Lees meer

  Consultant Techniek

  Als jij dit werk gaat doen, dan gaat het je zeker bevallen! Je krijgt de vrijheid om op jouw eigen manier Lees meer


  OP ZOEK NAAR EEN ANDER PROJECT?

  Graag zoeken we voor jou een project dat precies aansluit op jouw wensen. Er is meer mogelijk dan je denkt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.