Consultant Bouw

Gaat je hart sneller kloppen van sales en het opbouwen van een waardevolle relaties?

Wat vragen wij?

MBO/HBO werk- en denkniveau

relevante studierichting zoals bijv. commerciële economie, bedrijfskunde, marketing of business management

1-3 jaar ervaring in een sales omgeving

concrete ervaring in de arbeidsbemiddeling of bereid hier de eerste stappen in te zetten

actief, proactief en communicatief sterk

Wat bieden wij?

€ 2.500 tot € 3.000 bruto per maand o.b.v. fulltime

bonusregeling

vakantiegeld

40-urige werkweek

25 vakantiedagen

hybride werken in Amsterdam

goed pensioen bij loondienst

auto van de zaak

bedrijfsfitness

vrijdagmiddagborrel

Waarom zou je
dit project willen?

Je bent een mensenmens. Jij doet niets liever dan anderen blij maken. Sociaal én zakelijk, twee kenmerken die in jou samenkomen.

Wat ga je doen?

Je bent een mensenmens. Jij doet niets liever dan anderen blij maken. Sociaal én zakelijk, twee kenmerken die in jou samenkomen. En daar word je zelf ook heel erg blij van. Als Sales Consultant Bouw ben je contactpersoon voor onze opdrachtgevers en ga je op zoek naar de mooiste projecten voor onze professionals. Gaat je hart sneller kloppen van sales en het opbouwen van een waardevolle relaties? Dan wordt het tijd dat je PB leert kennen! Ook zonder ervaring in de branche ben je van harte welkom. Bij PB krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.


Hier ga je werken

Als je bij ons komt werken, werk je vanuit ons fijne kantoor in Amsterdam. Wij zijn een jong bedrijf dat projectmatig professionals binnen de Bouw, Industrie, Techniek en Civiele Techniek detacheert. Keihard knallen en scoren, combineren we met keihard lachen. Dat zit in ons DNA. Je komt er alleen behulpzame collega’s tegen die echt interesse voor je hebben. Want ook dat is PB Projects: warm, sociaal en oergezellig. Wij vinden het belangrijk dat je het leuk vindt om bij én met ons te werken!


Functie

Als jij dit werk gaat doen, dan gaat het je zeker bevallen! Je krijgt de vrijheid om op jouw eigen manier opdrachtgevers aan ons te binden. Binnen de Bouw zoeken we opdrachtgevers met mooie projecten voor Uitvoerders, Werkvoorbereiders en Projectleiders. Onze opdrachtgevers zoeken niet alleen de beste mensen. Zij zoeken vooral de juiste mensen. Wij zijn namelijk geen cv-smijters, wij bouwen aan duurzame relaties met onze klanten. Zo leer je jouw opdrachtgevers goed kennen en werk je nauw samen met je collega Consultant Bouw om te komen tot geslaagde matches. Zo gaan we aan de slag voor de mooiste projecten!

Een paar concrete taken:

 • Je bouwt aan een duurzame relatie met onze huidige opdrachtgevers;
 • Je legt het eerste contact met potentiële opdrachtgevers;
 • Je genereert nieuwe business;
 • Je beheert de relatie met onze werkende professionals;
 • Je werkt nauw samen met je collega’s om samen de juiste match te maken.

Daarom PB

Wij zijn team PB. Gek van mensen. Wij hebben een doel: mensen trots maken op hun werk. Dat doen we door professionals en organisaties echt te leren kennen. Wij dagen je uit, steunen je en doen wat goed voelt voor jou. Zodat jij trots kunt zijn op jouw werk.

Ben jij de Consultant Bouw die wij zoeken?
Dan kom ik graag snel in contact met jou.


Wil je eerst nog wat weten over de functie, arbeidsvoorwaarden of organisatie? Of gewoon even kennismaken? Bel me dan op 06 53 66 29 18. Of stel een vraag.
  Philip Biesot philip@pb-projects.nl
  PB recruiter
  Philip Biesot
  Managing Partner Bouw
  Bel 06 53 66 29 18
  SOLLICITEER DIRECT
  BEL MIJ VOOR MEER INFORMATIE

  Andere actuele projecten


  Consultant Bouw

  Je bent een mensenmens. Jij doet niets liever dan anderen blij maken. Sociaal én zakelijk, twee kenmerken die in jou samenkomen. Lees meer

  Financieel Administratief Medewerker

  Ben jij op zoek naar een uitdagende functie waarin je niet alleen je vaardigheden kunt benutten, maar ook je persoonlijkheid kunt Lees meer


  OP ZOEK NAAR EEN ANDER PROJECT?

  Graag zoeken we voor jou een project dat precies aansluit op jouw wensen. Er is meer mogelijk dan je denkt! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.